Laster Arrangementer

AVLYST
Ny dato; 22.-24. november 2021

Dette er vår originale invitasjonstekst.
Den 9. nasjonale kongressen OPPVEKST finner sted 9. – 11. november på Fornebu rett utenfor Oslo.
Kongressen har tidligere vært gjennomført i Trondheim, men er nå flyttet til Oslo-området.
Programkomiteen har vært samlet flere ganger for å få satt sammen et aktuelt og utfordrende program. I tillegg har de omkringliggende kommunene blitt invitert til å komme med aktuelle innspill til programmet.
Rådet for psykisk helse er samarbeidspartner, og programmet ønsker å vektlegge ulike utfordringer knyttet til barn og unges psykiske helse. Men, som vanlige kongresskonsept tilsier, vil også en rekke andre tema stå på programmet.

Kongressen er en arena hvor alle innen fagområdene «oppvekst», dvs alle som arbeider med barn og ungdom mellom 0-20 år er målgruppe. Under kongressen møtes deltakerne med ny kunnskap, nye forsknings- og behandlingsresultater, nye organisatoriske løsninger/eksempler, diskusjon av «best praksis» og mye mer. Vi har lagt stor vekt på et spennende, inkluderende og oppdatert program.

Kongressprogrammet består av plenumsesjoner, kongresseminar og parallellsesjoner. Vi har invitert forelesere til plenum og kongresseminarene, mens parallellsesjonene er åpne for innsending av abstracts.  Vi ønsker å motta forslag til presentasjoner i parallellsesjonene, -både forskningsbaserte eller erfaringsbaserte. Gode faglige erfaringer, riktige valg, fornuftig implementering og viktige evalueringsmetoder er nyttige kunnskaper å kjenne til og som bl.a. kan presenteres i parallellsesjonene. Les mer om abstracts og posters lenger ned.

Kongressen gir plass til dialog og debatt, strategi- og perspektivtenkning og erfaringsutveksling. Videre fokuseres det på trender og utfordringer, og den innovasjon som er nødvendig for å komme noen skritt videre.

Vi ser på kongressen som den naturlige møteplass for alle som er involvert i utviklingen av oppvekstfeltet, enten en arbeider med mindreårige barn, skolebarn eller ungdom. Meld deg på kongressen for å få ny kunnskap, får å utvikle eget nettverk, men kanskje også for å bli inspirert!
Velkommen!

Har ditt arbeidssted gjennomført noen endringer som du har lyst å fortelle om? Har dere gjennomført undersøkelser eller forsøk? Vi anmoder deg å vurdere om det er noe som kan formidles, noe andre kan lære av i en av parallellsesjonene. Vi skal også ha en stor plakatutstilling hvor du kan reklamere for ditt arbeidssted.
Alle som melder seg på før 31. august kan fritt avbestille påmeldingen 1. september.

GI BESKJED TIL DINE KOLLEGAER OM KONGRESSEN. TAKK!

Kongressens programkomite;

Faktaark som pdf:  TRYKK HER

Program som pdf:  TRYKK HER

Målgruppe:
Kongressen er en arena for alle som arbeider innen oppvekstfeltet; helsesykepleiere, barnevernsarbeidere, ansatte i barneskolen, ungdomsskolen eller i videregående skole, ansatte i PPT, i kommunehelsetjenesten, i spesialisthelsetjenesten, i BUP, RBUP eller andre institusjoner og organisasjoner hvor barn og ungdom mellom 0-20 år som får oppfølging. Selvfølgelig er universitet, høgskoler, forskningsmiljøer og andre relevante læringsmiljøer også en del av målgruppen.

Tid: 9. – 11. november 2020

Sted: Oslo/Fornebu, Quality Hotel Expo

Les mer om konferansestedet: TRYKK HER   

Deltakeravgift: Nkr. 4.340,-
Deltakeravgiften inkluderer lunsj og kaffe/te alle dager, dokumentasjon og evt. annet materiell.

Overnatting på Quality Hotel Expo:
Enkelt rom m/ frokost:   Nkr. 1.490,-
Dobbelt rom m/ frokost  Nkr.  1.075,-

Se påmeldingsskjema:
1 = Quality Hotel Expo, kun tilbud om dette hotellet
Du kan lese mer om hotellet her (samme som konferansested)

Middag:
1 = søndag,  8. november Nkr. 390,-
2 retters middag

2 = mandag, 9. november Nkr. 520,-
3 retters middag

3= tirsdag, 10. november  Nkr. 950,-
3 retters middag, inkl. 1 glass musserende, hvit + rød
Konsert med Norges fremste bluesartister, Amund Maarud

Påmeldingsfrist: 15. september 2020

Påmelding:
Benytt vår elektroniske påmeldingsslipp. Du vil få en umiddelbar elektronisk bekreftelse, som kun er bekreftelse på at du har sendt din påmelding. Den offisielle bekreftelsen kommer så snart vi har nok påmeldte til arrangementet, senest ved påmeldingsfristen. Ikke kjøp billetter før du har fått endelig bekreftelse fra oss. Ring oss gjerne for å sjekke ut hvis du begynner å bli utålmodig. Vårt telefonnummer er 23 11 45 00 eller 90 16 30 16.

Innbetaling og bekreftelse:
Faktura og kortfattet informasjon sendes pr mail eller post.
Automatisk bekreftelse sendes når du melder deg på via vårt elektroniske påmeldingsskjema.
Men, du mottar en offisiell bekreftelse fra oss når det er et tilstrekkelig antall påmeldte registrert. Vent derfor med å kjøpe eventuelle billetter til du mottar vår bekreftelse
Bekreftelse oversendes deretter fortløpende hver fredag på mail, første gang etter påmeldingsfristens utløp.

Avbestilling:
Du kan avbestille din påmelding når som helst eller overlate plassen til en arbeidskollega. Send din avbestilling eller endring på mail; post@fagligforum.no
Vær imidlertid oppmerksom på følgende avbestillingsgebyr (gjelder ikke når en arbeidskollega deltar i stedet;
= 30 dager >= 10 dager; kr. 400,-
= 9 dager   >=4 dager;  kr. 1.000,-
= 3 dager  <= 1 dager;  kr. 2000,-
< = 1 dager eller ikke fremmøte; ingen refusjon.
I tillegg eventuelle hotellkostnader og bestilte billetter

Elektronisk dokumentasjon:
Alle deltakere får direkte tilgang til presentasjonene i «sann-tid» på sin laptop, nettbrett, smarttelefon eller annet elektronisk medium. Minst en dag før arrangementet vil du få tilsendt egen nettadresse med brukernavn og passord. Her finner du program, deltakerliste, deltakerbevis og annen relevant informasjon.

Forbehold:
Kongressen vil bli gjennomført iht planene under forutsetning av at et tilstrekkelig antall har meldt seg på.

Prioritet:
Ved overtegning prioriteres påmeldingene i mottatt rekkefølge.

Billettbestilling:
Tog, ferge- eller flybilletter kan bestilles gjennom Berg Hansen reisebyrå på Jessheim. De vil fremskaffe de billigste billettene til deg.
Telefon: + 47 63 94 27 80 Telefaks: + 47 63 97 34 91
Epost: jessheim@berg-hansen.no

Rutetider
Her finner du noen mulige transportører og rutetider til Faglig Forum arrangement;

TRYKK HER  SAS
TRYKK HER  WIDERØE
TRYKK HER  NORWEGIAN
TRYKK HER  VY
TRYKK HER  Flybussen
TRYKK HER  Norgesbuss
TRYKK HER  Ruter

Deltakerbevis:
Alle deltakere får godkjent deltakerbevis med påført antall timer

Elektronisk dokumentasjon
Alle deltakere vil få oppgitt en egen nettadresse, brukernavn og passord ved oppstart av konferansen. Her vil du i sanntid kunne følge forelesernes presentasjon på eget nettbrett (med forbehold for noen presentasjoner).
Som deltaker vil du motta en E-bok noen dager før konferansen, hvor du finner all aktuell informasjon, lenker til aktuelle dokument og litteratur, mm. Etter konferansen vil du motta E-boka fullt oppdatert med alt som ble presentert under konferansen!

Virtuell utstilling: åpner 10. oktober

Les mer om kongressen her

Send inn poster og/eller abstracts
Vi anmoder alle interesserte om å delta med et innlegg i parallellsesjonene eller med et poster/plakatbidrag i den faglige utstillingen. Vi vet det foregår mye utviklingsarbeid innen hele oppvekstfeltet. Ikke nøl med å foreslå at nettopp ditt prosjekt eller utviklingsarbeid bør presenteres.
Alle som deltar i kongressen med et innlegg i parallellsesjonene, skal sende inn et kort sammendrag av innlegget. Sammendraget skal ikke overstige en maskinskrevet A4 side eller 250 ord. Et innlegg skal i utgangspunktet ikke vare lenger enn 20 minutter, men dette er avhengig av hvor mange som skal prestere et innlegg i den enkelte sesjon. Dersom ditt innlegg krever mer enn 20 minutter, ber vi om at du anmerker dette spesielt.
Alle som presenterer innlegg, dog kun en per innlegg, vil få refundert kr. 500,-. Det forutsettes at kongresskomiteen har godkjent innlegget, og at det er innsendt sammendrag innen fastsatte frister.

Et poster/plakatbidrag består av en eller flere plakater med tekst, tegninger, illustrasjoner og eventuelt bilde. Alle poster/plakatbidrag vil bli hengt opp i et eget lokale, og det er forventet at de som henger opp en poster, også er tilgjengelig for diskusjon med de som besøker utstillingen i den avsatte tiden. Dersom du har skrevet en artikkel, levert inn en hovedoppgave eller utført annet vitenskapelig arbeid som kan egne seg som tema eller bidrag i en rundbordskonferanse, ber vi deg ta kontakt med kongresskomitéens sekretær, Jan Bølstad i telefon + 47 90 16 30 16.

Vi ønsker ditt bidrag som e-post i word-format. Kongressens e-postadresse: post@fagligforum.no Bekreftelse på innsendt materiale vil bli formidlet senest to uker etter at vi har mottatt dette. Dersom du ikke har mottatt noen bekreftelse, ber vi deg ta kontakt med Faglig Forum. Alle innsendte bidrag vil bli gjennomgått av kongresskomitéen. Frist for påmelding til abstract er satt til 15. september 2020. Vi vil kort tid etter sende deg en tilbakemelding til din påmelding til abstracts, les mer her.
Sammendraget må vi ha innen 10. oktober

Personvern
Vi har utarbeidet er personvernerklæring som inneholder informasjon om dine rettigheter ved lagring av personopplysninger gjennom et kundeforhold hos Faglig Forum, og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger i henhold til gjeldende personvernlovgivning. Vi oppbevarer dine personopplysningene som du gir oss gjennom innsendt påmeldingsskjema eller via epost eller telefon. Denne informasjonen er navn, tittel, arbeidssted, adresse, e-postadresse og mobilnummer. I tillegg informasjon om hotellbestilling, middagsbestilling og evt. annet. Ingen andre vil få tilgang til denne informasjonen. Du kan når som helst be om å bli slettet fra våre lister.
Du kan lese vår personvernerklæring; TRYKK HER

Program som pdf-versjon;
Program, komplett
Program, dag 1
Program, dag 2
Program, dag 3
Program, parallellsesjoner

Kongressen 9.-11. november er avlyst. Ny dato: 22.-24. november 2021

Mandag, 9. november

Kl. 09:00 – 11:00        
Registrering – Kaffe/Te
Utstilling

Kl. 11:00
Åpning

Kl. 11:00 – 11:20
Hvordan kan samfunnet hjelpe barn og unge å lage gode livsmestringsstrategier i oppvekstløpet?
Oppveksten er i sin natur en utprøvingstid der personligheten formes og man blir kjent med seg selv som menneske. Når barn og unge står i fare for å utvikle psykisk uhelse må kommunene stå klar med en systematisk, helhetlig oppvekstpolitikk. De unge trenger universelle og gjennomtenkte tiltak på tvers av tjenester.
For at barn skal få være barn må de voksne ta dette ansvaret.
v/ generalsekretær Tove Gundersen, Rådet for psykisk helse

Kl. 11:20 – 11:40
Hvordan kan samfunnet hjelpe barn og unge som lever i utenforskap?
Å ha god tilhørighet er viktig for barnets helse og beskyttelse. Barn og unge som strever med sin identitet og
står utenfor fellesskapet kan ha det vanskelig. De er også spesielt sårbare for skadelig innflytelse fra mennesker
og miljøer som kan utnytte deres behov for å høre til.
v/ generalsekretær Signe Horn, Organisasjonen Voksne for Barn

Kl. 11:40 – 11:50  
Velkommen til oppvekst-2020!
Praktiske opplysninger
v/ ordstyrer Tor Inge Martinsen

Kl. 11:50 – 12:30
Tema kommer
v/ skoledirektør Marte Gerhardsen, Oslo kommune

Kl. 12:30 – 14:00
Lunsj

Kl. 14:00 – 14:30
Får barn i dag altfor mye oppmerksomhet?
v/ Magne Raundalen i samtale med forfatter Helga Flatland

Kl. 14:30 – 15:00
Ungdomscoaching
-kraftfulle spørsmål og kreative verktøy i møtet med de unge,
v/ sertifisert coach Mia Börjesson, eget företag

Kl. 15:00 – 15:20
Samhandling mellom profesjoner. Fortellingen om et prosjekt med store ambisjoner på profesjonenes vegne!
Prosjektets målsetting er å imøtekomme samfunnets krav om bedre samordning av tjenester i forhold til barn og unge, bedre samhandling mellom fagpersoner og bedre samarbeid mellom barn / unge og fagpersoner. OsloMet ønsker å gi studentene interprofesjonelt samarbeid gjennom hele studiet. Gjennom INTERACT vil de motta kunnskap og erfaring med å samarbeide med deltakere fra andre yrker og med barn, unge og deres familier.
v/ prosjektleder Torhild Skotheim, INTERACT, OsloMet

Kl. 15:20 – 15:40
Å være profesjonell overfor barn og unge. Hvordan lærere, terapeuter og helsesøstre kan tilnærme seg og forstå ungdommens ståsted
v/ psykologspesialist og seksjonssjef Svein Øverland, St. Olavs Hospital

Kl. 15:50 – 16:10
Hvorfor gjør gutter det jevnt over dårligere enn jenter på skolen?
Er gutter mer sårbare enn jenter? Er skolen feminisert?
Hva kan vi gjøre? Hva bør vi gjøre?
v/ medl. av Stoltenbergutvalget og rådgiver Mats A. Kirkebirkeland, Civitas

Kl. 16:10 – 16:40
Samtalen om campus gutter.
Mats A. Kirkebirkeland i samtale med barnepsykolog Magne Raundalen

Kl. 16:40 – 17:00
Kaffe. Te. SoftIce. PopCorn 

Seminarsesjon, kl. 17:00 – 18:15

Seminar 1   Barn utsatt for vold

Hvordan oppdage vold i nære relasjoner?  Hvordan gripe inn?
Hvordan følge opp?
v/ spesialrådgiver Ane H. Simonsen, RVTS Øst

Seminar 2   Digital kompetanse

Pedagogisk bruk av digitale verktøy
Å undervise i teknologi Digital dømmekraft Sosiale medier
v/ førstelektor Tonje Hilde Giæver, OsloMet

Seminar 3  Den profesjonelle vs barn/ungdom som trenger hjelp

Hva skjer i sosiale medier?
v/ psykologspesialist og seksjonssjef Svein Øverland, St. Olavs Hospital

Seminar 4   Bærekraft og livsmestring

Filosofering i skolen for å fremme elevers kritisk, kreative og omsorgsfulle tenkning.
– En praktisk tilnærming i et livsmestringsperspektiv
v/ førsteamanuensis Veronica Bergan og førsteamanuensis
Kristin Emilie Willumsen Bjørndal, Institutt for lærerutdanning og pedagogikk, UiT Norges arktiske universitet

Seminar 5  Barnehagen i et mangfoldig samfunn

– samarbeid mellom barnehage og foreldre
– profesjonskunnskap vs. hverdagskunnskap
– den vanskelige foreldresamtale
v/ dosent Vibeke Glaser, DMMH

Seminar 6   Ungdom og psykisk helse

Hva er god/dårlig selvfølelse? Hva er sosial angst?
– læring/utvikling av dårlig selvfølelse og sosial angst
– forhold som opprettholder dårlig selvfølelse – hva gjør man galt?
– forhold som opprettholder sosialfobiske trekk – hva gjør man galt?
– læring av metoder for å få bedre selvfølelse og bekjempe sosial angst,
– sosial ferdighetstrening, mm
v/ professor, forsker og psykologspes. Rolf W. Gråwe, NTNU/St. Olavs Hospital HF

Kl. 20:15 – 23:30
Blues og Tapas

Vil vi sterkt anbefale konserten med Amund Maarud.
Vi serverer tapas og bluesmusikk og garanterer god stemning!
Mer info om konserten og Amund Maarud kommer. Les mer her og se/hør lydklipp

DAG 2

Tirsdag, 10. november
Parallellsesjoner A  B  C,  kl. 09:00 – 12:30

Parallell A
kl. 09:00 – 10:00

A-1     Fremtidens barnehage

A-2     Psykisk helse i skolen

A-3     Innovasjon og tjenestedesign
A-3-1  Innovasjon og tjenestedesign innen oppvekstområdet, -prosjekterfaringer
v/ prosjektleder Karianne Fjeldstad, rådgiver Christian Holmås
Haave og rådgiver Ellen Wefald, Strategi- og utviklingsenheten,
Bærum kommune

A-4     Skolehelsetjenesten

A-5     Barn og unges utvikling
A-5-1  Seks perspektiv på barn og unges utvikling
1) det pragmatiske perspektiv
2) det marxistiske perspektiv
3) det humanistiske perspektiv
4) det psykoanalytiske perspektiv
5) det behavioristiske perspektiv
6) det nevrobiologiske perspektiv
v/ professor Willy Tore Mørch, Universitetet i Tromsø

A-6     Barndom

A-7     «Best praksis» i barneverntjenesten

A-8    Åpen post

Parallell B
kl. 10:15 – 11:15

B-1     Fremtidens skole

B-2     Organisering

B-3     Barn og ungdom som sliter

B-4     Internett og sosiale medier

B-5     Psykologisk Pedagogisk tilbud i barnehagen
B-5-1  PPTs systemrettede arbeid i barnehagen,
v/ seniorforsker og dosent i spesialpedagogikk Monica Bjerklund, Telemarkforskning

B-6     Forskning og utvikling

B-7     Samhandling og samarbeid

B-8    Vellykkede Coronatiltak i barnehage og skole

Parallell C
kl. 11:30 – 12:30

C-1     Digitale verktøy
C-1-1  Spillpedagogikk. Dataspill i undervisningen,
v/ rådgiver Odin Nøsen, Randaberg kommune    

C-2     Foreldremedvirkning
C-2-1 Gode foreldrerelasjoner i samarbeid med skole og barnehage,
v/ førsteamanuensis Cecilie Pedersen Dalland, OsloMet og rektor Pernille Grepp Knutsen, Haslum barneskole, Bærum kommune

C-3     Folkehelse og livsmestring

C-4     Barnehageledelse
C-4-1  Barn trenger gode barnehager, gode barnehager trenger god ledelse,
og god ledelse forutsetter at den gode barnehagelederen har grunnleggende
kunnskap om organisasjon og ledelse. Barnehagelederen skal være synlig,
lede det målstyrte arbeidet og motivere medarbeiderne til innsats. 
v/ professor Kjell Aage Gotvassli, Dronning Mauds Minne Høgskole

C-5     Yoga og livsmestring
C-5-1  Yoga og livsmestring- i skole og oppvekst
Hva gjør Yoga unikt for å regulere stress, bedre sosiale relasjoner og få større kontakt med kropp og sinn? Hva gjør at Yoga passer så godt inn under tema Livsmestring i barnehage og skole? I denne timen får du kjennskap til disse temaene, og du får oppleve smakebiter på konkrete øvelser til bruk i barnehagen, skolen eller hjemme, for barn og unge i alderen 3-19 år. Øvelsene er hentet fra boken Lek med yoga, og den kommende boken Yoga og livsmestring- i skole og oppvekst,
v/ forfatter, sosionom, yogalærer, mindfulnessinstruktør og terapeut Isabelle Schjelderup, Heartlight.one

C-6    Barn og unges psykiske helse
C-6-1 Alle har en psykisk helse – Mestringsstrategiene vi lærer som barn og unge i
møte med livsutfordringer blir med oss videre. Hva skjer når strategiene vi
tar med oss inn i voksenlivet ikke fungerer? Hvordan kan vi underbygge
barn og unges forståelse av seg selv og sitt eget liv for å styrke dem i
oppveksten og videre i livet? Og hvordan kan vi ruste barn og unge i møte
med barnefattigdom og risiko for marginalisering?
v/ Hege Helene Bakke og Charlotte Lundgren, Rådet for psykisk helse

C-7      Åpen post

Plenumsesjon – 2,  kl. 12:30 – 17:45

Kl. 12:30 – 13:45
Lunsj

Kl. 13:45 – 14:15
Å se sårbare barn i barnehagen. Intensjoner med «Barnas verneombud»,
v/ adm. dir. Anne Lindboe, Private Barnehagers Landsforbund

Kl. 14:15 – 15:45
Hvordan legge til rette for bedre psykiske helsetjenester for barn og ungdom?
Hva kan jeg gjøre og hvordan vil vi bidra?
Forandringsfabrikken har systematisk innhentet kunnskap fra barn og unge om hvordan de opplever møtene med bl.a. psykiske helsetjenester, og håper gjennom barn og unges erfaringer og råd å påvirke til tjenester som oppleves trygge og nyttige.

Vi har invitert til dialog mellom proffer og sentrale myndighetspersoner;
Byråd Inga Marte Thorkildsen, SV, Oslo kommune
Ordfører Lene Conradi, H, Asker
Komiteleder Kristin Ørmen Johnsen, H, Familie- og kulturkomiteen, Stortinget
Kommunaldirektør for velferd, Kristin Nilsen, Bærum kommune

Kl. 14:45 – 14:45
Innspill fra proffer, Forandringsfabrikken

Kl. 14:45 – 15:45
Innspill fra sentrale myndighetspersoner – samtale med proffer fra Forandringsfabrikken

Kl. 16:00 – 16:45
Gruppesamtalen
v/ inviterte ungdom fra nettverket til Voksne for Barn og psykologspesialist og tidl. barneombud Reidar Hjermann, Sykehuset i Vestfold HF, BUPA Tønsberg

Kl. 16:45 – 17:15
Kaffe. Te. SoftIce. PopCorn

Kl. 17:15 – 17:45
Anerkjennelsens kompleksitet – en viktig øvelse i samspill med barn og unge i barnehage og skole
v/ førsteamanuensis Ingvild Åmot, DMMH

Kl. 17:45 – 18:15
Lærerne i skyen og elevene hjemme
Hvordan lærerne har undervist under coronakrisen? Hvilke erfaringer tar lærerne med seg videre inn i klasserommet? Du får høre mer om dette og andre resultater fra forskning på hjemmeskole i
koronakrisa,
v/ forsker Siw Olsen Fjørtoft, SINTEF

Kl. 20:30
Kongressmiddag – Nettverksmiddag
(Bestill sete/bordreservasjon for å utvide ditt nettverk)

 

DAG 3

Onsdag, 11. november

Plenumsesjon – 3, kl. 09:00 – 14:15

Kl. 09:00 – 09:30
Apropos oppvekst; arv og miljø,
v/ forfatter Vigdis Hjorth

Kl. 09:30 – 10:00
«Alt jeg skylder deg er juling» – om ungdomsvold i litterære fortellinger
v/ forfatter Arne Svingen

Kl. 10:00 – 10:30
Influenseres påvirkning og unge jenters refleksjoner,
v/ universitetslektor Lene B. Vaala, Universitetet i Agder

Kl. 10:30 – 11:00
Utsjekking – Kaffe/Te/SoftIce

Kl. 11:00 – 11:30
«En pille for alt som er ille?
– ungdommers forbruk av reseptfrie smertestillende legemidler
v/ førsteamanuensis Siv Skarstein og psykiater og OK
førstelektor Anne Kristine Bergem, OsloMet – Storbyuniversitetet

Kl. 11:30 – 12:15
Atferdsproblemer i barnehage og skole
Forfatter og psykolog Bo Hejlskov Elvén, Sverige

Kl. 12:15 – 12:30
Trekning av bokpremier

Kl. 12:30 – 13:30
Betydningen av pedagogisk praksis i barnehagen og læringsmiljø i skolen,
v/ forsker Mari Vaage Wang, Folkehelseinstituttet

Kl. 13:30 – 14:00
Tull og tøys på ramme alvor, – det er det det handler om i barnehagen,
 v/ dosent Sonja Kibsgaard, Dronning Mauds Minne Høgskole

Kl. 14:00 – 14:15
Perspektiver
v/ barnepsykolog, Magne Raundalen

Kl. 14:15  
Brunch

1Firma informasjon
2Deltakere
3Annen info - Send
Navn på evt. person som skal anvise faktura
Hvis du vet dette-Fyll inn

Share This Post, Choose Your Platform!