Laster Arrangementer

← Tilbake til Arrangementer

Quality Hotel Expo

Google Map
Snarøyveien 20
Fornebu, 1360 Norge
67117000

Hvordan finne fram?
Hotellet ligger på Fornebu, vis a vis Telenor Arena. Bygningskroppen er en del av Aker Solution.
Kommer du med bil i retning fra Oslo, svinger du av til høyre  mot Snarøye etter å ha passert Lysaker. Følg skilt.
Kommer du fra Drammen, svinger du av til høyre til Snarøya. Følg veien til andre lyskryss. Du har Telenor Arena på venstre side. Du svinger til venstre. Kjør 100 meter!
Buss; Ta buss 24,28,31,31E eller 36E retning Snarøya, holdeplass Fornebuparken.
Fra Oslo Lufthavn Gardermoen; Ta flytoget til Lysaker. Bytt der til buss 24, 28, 31, 31E eller 36E til Fornebuparken.
Fra Oslo Sentralbanestasjon; Ta buss 31 eller 31E retning Snarøya fra Jernbanetorget.

Om hotellet:
Quality Hotel Expo er et innovativt konferansehotell rett i utkanten av Oslo. Ideen bak hotellet var å skape et miljø for nytenkning og kreativitet, hvor vi mener at naturen er en viktig inspirator. Quality Hotel Expo er bygget på konseptet «midt i naturen». Naturlige materialer som tre og stein skaper kontraster mellom røft og raffinert. Grønne områder, menneskevennlig belysning og høyeffektiv ventilasjon skaper harmoni mellom natur og teknologi, mellom kunnskap og kreativitet. Idé-ekspertene Stig & Stein har bidratt til utformingen av konferanseområdet og har i tillegg utviklet et spesielt tjenestetilbud for idegenerering.

kaffebar

Hotellet har en unik beliggenhet med lett tilgang til Oslofjorden. Hotellet har et godt utstyrt treningsrom, og har et «løypenett» med fantastiske løpeturer langs fjorden.
Restaurantkonseptet Brasserie X kombinerer franske brasserietradisjoner med nordisk kvalitetsmat, med en matfilosofi som bygger på gode, ukompliserte og smaksrike måltider laget fra bunnen av. Kokkene bruker den sesonginspirerte menyen til å gi deg en smaksopplevelse som ikke bare gir smak til ganen, men som også er selve kilden til energi, mot og begeistring.
Waynes Coffee har egen barrista i hotellet

 

 

sep 2021

nov 2022

+ Export Events