Hvis du ikke kan lese denne e-posten, kan du lese den online TRYKK HER

HVERDAGSREHABILITERING
OSLO/FORNEBU 1.-2. JUNI

Hverdagsrehabilitering er kommunenes spisskompetanse innen omsorgstjenestene, og bidrar til at mange brukere klarer å utføre viktige funksjoner i hverdagen. De fleste kommuner som har tilbud om Hverdagsrehabilitering, har organisert tilbudet i egne flerfaglige team. Konferansen samler hele «Norgeseliten», enten som forelesere eller tilhørere, og mange viktige dialoger vil finne sted 1. og 2. juni.

Les mer her

MOTIVERENDE INTERVJU
OSLO/FORNEBU 5.-6. juni

Motiverende intervju (MI) er en målrettet samtalemetode for å motivere til atferdsendring og som øker sannsynligheten for endring blir vedlikeholdt på lang sikt. Metoden er meget nyttig i forhold til alle som arbeider med endringsprosesser og MI kan derfor benyttes overfor en rekke pasient-grupper og klienter. Det viser seg at metoden også er svært nyttig å kjenne til for arbeidsteam som bla. arbeider med hverdagsrehabilitering.

Ler mer her

PSYKISK HELSE - 2023
Trondheim, 5.-7. juni

Dette er den 10. kongressen i rekken, og alle har vært gjennomført i Trondheim.

Les mer

NORDIC WELFARE TECHNO
Oslo/Fornebu, 12.-14. juni

Den andre Nordiske kongressen om vel-ferdsteknologi og mestringsteknologi

Les mer

OMSORG - 2023
Oslo/Fornebu, 4.-5. september

Meget spennende, omfattende og aktuelt program for alle innen sektoren.

Les mer

Faglig Forum
Pb. 1535 Vika
0117 Oslo
 
Telefon 23 11 45 00 / 90 16 30 16
http://www.fagligforum.no
post@fagligforum.no

Denne e-posten er sendt iht regler om epostmarkedsføring i ”Data Protection & marketing Legislation in Europe” og GDPR; Vår personvernspolicy er at vi kun oppbevarer epostadressen til kommunikasjon mellom deg og oss. Ingen andre har tilgang til våre lister. Du kan melde deg av listen; trykk HER og skriv avmelding nyhetsbrev i meldingsfeltet. No reply til denne avsenderadressen 

©2018 Faglig Forum for helse og sosialtjenesten. All rights reserved.