Hvis du ikke kan lese denne e-posten, kan du lese den online TRYKK HER

KORT PÅMELDINGSFRIST

OMSORG- 2023
Quality Hotel Expo Fornebu, 6. - 8. februar

Benytt sjansen - tidenes møteplass for alle som arbeider innen omsorgstjenestene - tidenes fagpåfyll
OMSORG-2023;
Nye tider, nye eldre og nye muligheter er grunnlaget for omsorgstjenestenes paradigmeskifte. OMSORG – 2023 er omsorgstjenestenes egen kongress i Norge. Kongressen vil gi oppdatert kunnskap om organisering av tjenester, nye tjenesteområder, ny kunnskap om medisinske utfordringer og en rekke erfaringsbaserte løsninger..

Les mer

PSYKISK HELSE 2023

PSYKISK HELSE – 2023 er kongressen for alle som arbeider innen psykisk helsefeltet, -både i kommunehelse-tjenesten, spesialisthelsetjenesten, i DPS’ene, poliklinikkene, spesial-avdelingene, innen forskning og utdanning. I tillegg til de mange som har involvert seg som brukerrepresentanter, organisasjonsrepresentanter eller rett og slett er opptatt av fagfeltet. VI MÅ HA DIN PÅMELDIN DENNE UKA

Les mer

MOTIVERENDE INTERVJU 

Motiverende intervju (MI)er en målrettet samtalemetode for å motivere til atferds-endring, og som øker sannsynligheten for endring blir vedlikeholdt på lang sikt. Metoden er meget nyttig i forhold til alle som arbeider med endringsprosesser og MI kan derfor benyttes overfor en rekke pasientgrupper og klienter. Det viser seg at metoden også er svært nyttig å kjenne til for arbeidsteam som bla. arbeider med hverdagsrehabilitering.

Les mer

TVANG I PSYKISK HELSE

Det foregår i dag en debatt om tvang i helsetjenestene, på bakgrunn av lovforslag fremmet av Tvangslovutvalget i NOU 2019:14 Tvangsbegrensnings-loven – Forslag til felles regler om tvang og inngrep uten samtykke i helse- og omsorgstjenesten. I NOU’en er manglende samtykkekompetanse foreslått som gjennomgående vilkår for bruk av tang og inngrep uten samtykke i helse- og omsorgstjenestene..

Les mer

VURDERING AV OMSORGSBEHOV  --  TILDELING AV TJENESTER

Vi inviterer igjen til vårt spennende kurs om en gammel og utfordrende problemstilling; Hvordan vurdere omsorgsbehov? Hvordan tildele tjenester? Hvordan prioritere mellom mange brukere? Hvilke ressurser settes inn i forhold til hvilke brukere, -over hvor lang tid? Spørsmålene er mange, metodene finnes, men hva med praksis? Kurset har vært fulltegnet fire ganger!!

Les mer

Faglig Forum
Pb. 1535 Vika
0117 Oslo
 
Telefon 23 11 45 00 / 90 16 30 16
http://www.fagligforum.no
post@fagligforum.no

Denne e-posten er sendt iht regler om epostmarkedsføring i ”Data Protection & marketing Legislation in Europe” og GDPR; Vår personvernspolicy er at vi kun oppbevarer epostadressen til kommunikasjon mellom deg og oss. Ingen andre har tilgang til våre lister. Du kan melde deg av listen; trykk HER og skriv avmelding nyhetsbrev i meldingsfeltet. No reply til denne avsenderadressen 

©2018 Faglig Forum for helse og sosialtjenesten. All rights reserved.