Hvis du ikke kan lese denne e-posten, kan du lese den online TRYKK HER

VURDERING OG TILDELING
Oslo, 22. - 23. mai

Kanskje er vurderingsprosessen, som gir grunnlag for tildeling av kommunale omsorgstjenester, den viktigste «øvelsen» som gjøres administrativt i pleie- og omsorgstjenestene. Hvem skal få? Hvem skal ikke få? Hvor mye hjelp skal den enkelte få? Er det mulig å «likebehandle»? Konsekvensene får den enkelte bruker og familien er store. Kurset skal gi deg grunnlag for egen refleksjon ved tildeling og fordeling, men også redskaper for å bli ende mer profesjonell i denne delen av tjenesten. Hvordan vurdere omsorgsbehov? Hvordan tildele tjenester? Hvordan prioritere mellom mange brukere? Hvilke ressurser settes inn i forhold til hvilke brukere, -over hvor lang tid? Spørsmålene er mange, metodene finnes, men hva med praksis? Kurset har vært fulltegnet seks ganger!! Les mer på kursets hjemmeside.

Les mer

HVERDAGSREHABILITERING
Oslo, 3. - 4. juni

Faglig Forum har de to siste årene gjennomførte svært vellykkede konferanser om Hverdagsrehabilitering. Og vi har fått bred støtte om å ha en årlig samling for alle som arbeider med Hverdagsrehabilitering, og som ønsker at tilbudet skal bli en del av den ordinære hjelpetjenesten i kommunene. Hverdagsrehabilitering er et eksempel på tjenesteinnovasjon. Ergoterapeuter, fysioterapeuter og sykepleiere har vært basiskompetansen i teamene, og mange brukere har fått tilpasset hus, hjem og hverdagen til de behov og ønsker den enkelte bruker har. Vi ønsker å finne den beste modellen, de beste forutsetningene for å lykkes og om gode erfaringer kan overføres til andre kommuner. Bli med. Meld deg på!

Les mer

KAPITTELKONFERANSE 12

Konferansen for alle i Norge som arbeider med velferdsteknologi.

Les mer

MOTIVERENDE INTERVJU

MI gir deg kunnskap om samhandling med pasienter/brukere.

Les mer

KONGRESSEN KREFT-2024

Den 3. Nasjonale kongressen med mye ny kunnskap. Delta og bli inspirert

Les mer

Faglig Forum
Pb. 1535 Vika
0117 Oslo
 
Telefon 23 11 45 00 / 90 16 30 16
http://www.fagligforum.no
post@fagligforum.no

Denne e-posten er sendt iht regler om epostmarkedsføring i ”Data Protection & marketing Legislation in Europe” og GDPR; Vår personvernspolicy er at vi kun oppbevarer epostadressen til kommunikasjon mellom deg og oss. Ingen andre har tilgang til våre lister. Du kan melde deg av listen; trykk HER og skriv avmelding nyhetsbrev i meldingsfeltet. No reply til denne avsenderadressen 

©2018 Faglig Forum for helse og sosialtjenesten. All rights reserved.