Hvis du ikke kan lese denne e-posten, kan du lese den online TRYKK HER


VURDERING - TILRETTELEGGING - TILDELING

Vanskelig og viktig;

Hvordan vurdere omsorgsbehov? Hvordan tildele tjenester? Hvordan prioritere mellom mange brukere? Hvilke ressurser settes inn i forhold til hvilke brukere, -over hvor lang tid? Spørsmålene er mange, metodene finnes, men hva med praksis? Vurdering av omsorgsbehov og fordeling av ressurser på en rettferdig måte, krever høy grad av profesjonalitet og erfaring. Det samme gjelder for revurdering og justering av hjelpetiltak. Kurset gir deg kompetanse i metodebruk.

Les mer

Faximile fra NRK 1 - Dokumentar

NRK har satt søkelyset på norsk eldreomsorg. Første episode handlet om hjemmetjenestene, som alltid har en ledig «seng» sammenliknet med sykehjem. To kommuner ble «trukket ut» blant landets 356 kommuner. Vi fikk se «sjokkerende» bevis på inkompetanse, udugelighet og en antihuman omgang med eldre og skrøpelige mennesker i hovedrollen. Vi skal ikke se bort i fra at det er det samme bildet i de 354 andre norske kommunene! Ingen grunn til å bortforklare, verken for ledere eller politikere.

Les mer

BERLIN-KONFERANSEN 2023
Helse- og velferdsrett for ledere i offentlig og privat sektor

Faglig Forum inviterer nå til et nytt «to the point»-kurs i Berlin for ledere av kommunehelsetjenesten, spesialisthelsetjenesten og private helse- og velferdstjenester. Kurset fokuserer på helseledelse i sin alminnelighet og i særdeleshet på lovverk, lovforståelse og lovanvendelse, men også på helsekriser, beredskapsledelse og brukerrettigheter. Lovverket som helseledere må kjenne til er i dag svært omfattende, og vi vil gjennom to dager gjennomgå de viktigste lovparagrafer og de viktigste rettsavgjørelser som gjelder helselovverket.

Les mer

OMSORG - 2023
Et paradigmeskifte som må møtes med kompetanse

Nye tider, nye eldre og nye muligheter er grunnlaget for omsorgstjenestenes paradigmeskifte. Kongressen vil gi oppdatert kunnskap om organisering av tjenester, nye tjenesteområder, ny kunnskap om medisinske utfordringer og en rekke erfaringsbaserte løsninger. Vårt hovedmål er at kongressen skal være en arena hvor en kan presentere gode resultater, prosjekterfaringer og selv delta i videreutviklingen av faget. Kongressen fokuserer på gode kliniske løsninger, best praksis og pågående forskning.

Les mer

Faglig Forum
Pb. 1535 Vika
0117 Oslo
 
Telefon 23 11 45 00 / 90 16 30 16
http://www.fagligforum.no
post@fagligforum.no

Denne e-posten er sendt iht regler om epostmarkedsføring i ”Data Protection & marketing Legislation in Europe” og GDPR; Vår personvernspolicy er at vi kun oppbevarer epostadressen til kommunikasjon mellom deg og oss. Ingen andre har tilgang til våre lister. Du kan melde deg av listen; trykk HER og skriv avmelding nyhetsbrev i meldingsfeltet. No reply til denne avsenderadressen 

©2018 Faglig Forum for helse og sosialtjenesten. All rights reserved.