Hvis du ikke kan lese denne e-posten, kan du lese den online TRYKK HER

CALL FOR ABSTRACTS  --  CALL FOR POSTERS
VI MÅ HA DIN PÅMELDING INNEN 1. DESEMBER

REHAB - 2024
Trondheim, 22. - 24. januar

Kongressen REHAB arrangeres for 13. gang. Å løfte rehab-feltet var vårt mantra for kongressen for 2 år siden. Denne gangen fortsetter vil i samme spor. Hva må til for at rehabiliteringsfeltet skal bli riktig dimensjonert, både i spesialist-helsetjenesten og i kommunehelsetjenesten? Og i forhold til alt fagfeltet kan sammenliknes med? Les mer på hjemmesiden.

Les mer

RUS OG PSYKISK HELSE - 2024
Oslo, 5. - 7. februar

RUS OG PSYKISK HELSE – 2024 er kongressen for alle som arbeider innen ROP-området, -både i kommunehelsetjenesten, i spesialisthelsetjenesten, i DPS’ene, i poliklinikkene, i spesial-avdelingene, innen forskning og utdanning og alle som er involvert på brukersiden. Dette er den 11. kongressen i rekken. Les mer på kongressens hjemmeside.. .

Les mer

Faglig Forum
Pb. 1535 Vika
0117 Oslo
 
Telefon 23 11 45 00 / 90 16 30 16
http://www.fagligforum.no
post@fagligforum.no

Denne e-posten er sendt iht regler om epostmarkedsføring i ”Data Protection & marketing Legislation in Europe” og GDPR; Vår personvernspolicy er at vi kun oppbevarer epostadressen til kommunikasjon mellom deg og oss. Ingen andre har tilgang til våre lister. Du kan melde deg av listen; trykk HER og skriv avmelding nyhetsbrev i meldingsfeltet. No reply til denne avsenderadressen 

©2018 Faglig Forum for helse og sosialtjenesten. All rights reserved.