Hvis du ikke kan lese denne e-posten, kan du lese den online TRYKK HER

Kanskje det mest spennende kapittelet vi har presentert!

Vi inviterer til kapittelkonferanse nr. 12 om velferdsteknologi og e-helse. Det betyr presentasjon av nye teknologier og nye erfaringer. Programmet fremstår kanskje som det beste og mest interessante i vår kapittelhistorie, men du avgjør om vi har rett. De foregående kapittelkonferansene har fått meget bra tilbakemelding. Våre forventinger er høye, og vi tror at dette kapittelet vil være svært sentralt for alle norske kommuner. Kapittelkonferansene har vokst fram som det ultimate møtested for kommuner som ønsker å lære, som ønsker å følge med, som ønsker å påvirke, -og bli påvirket for å bli best mulig. De mest sentrale leverandørene er med, og viser fram det siste av teknologier. Konferansens egenart er hvordan vi presenterer ny teknologi sammen med praktiske beskrivelser av nye teknologiske løsninger. Satelittsymposiumene gir deg nærkontakt med de viktigste produktene. Vi håper du blir med..
PÅMELDINGSFRIST: 29. april.

Les mer

VURDERING OG TILDELING
Oslo, 22. - 23. mai

Kanskje er vurderingsprosessen, som gir grunnlag for tildeling av kommunale omsorgstjenester, den viktigste «øvelsen» som gjøres administrativt i pleie- og omsorgstjenestene. Hvem skal få? Hvem skal ikke få? Hvor mye hjelp skal den enkelte få? Er det mulig å «likebehandle»? Konsekvensene får den enkelte bruker og familien er store. Kurset skal gi deg grunnlag for egen refleksjon ved tildeling og fordeling, men også redskaper for å bli ende mer profesjonell i denne delen av tjenesten. Hvordan vurdere omsorgsbehov? Hvordan tildele tjenester? Hvordan prioritere mellom mange brukere? Hvilke ressurser settes inn i forhold til hvilke brukere, -over hvor lang tid? Spørsmålene er mange, metodene finnes, men hva med praksis? Kurset har vært fulltegnet seks ganger!! Les mer på kursets hjemmeside.
PÅMELDINGSFRIST: NÅ - FORTSATT NOEN LEDIGE PLASSER

Les mer

HVERDAGSREHABILITERING
Oslo, 3. - 4. juni

Faglig Forum har de to siste årene gjennomførte svært vellykkede konferanser om Hverdagsrehabilitering. Og vi har fått bred støtte om å ha en årlig samling for alle som arbeider med Hverdagsrehabilitering, og som ønsker at tilbudet skal bli en del av den ordinære hjelpetjenesten i kommunene. Hverdagsrehabilitering er et eksempel på tjenesteinnovasjon. Ergoterapeuter, fysioterapeuter og sykepleiere har vært basiskompetansen i teamene, og mange brukere har fått tilpasset hus, hjem og hverdagen til de behov og ønsker den enkelte bruker har. Vi ønsker å finne den beste modellen, de beste forutsetningene for å lykkes og om gode erfaringer kan overføres til andre kommuner.Les mer på kursets hjemmeside. Bli med. Meld deg på!
PÅMELDINGSFRIST: NÅ - FORTSATT NOEN LEDIGE PLASSER

Les mer.

Faglig Forum
Pb. 1535 Vika
0117 Oslo
 
Telefon 23 11 45 00 / 90 16 30 16
http://www.fagligforum.no
post@fagligforum.no

Denne e-posten er sendt iht regler om epostmarkedsføring i ”Data Protection & marketing Legislation in Europe” og GDPR; Vår personvernspolicy er at vi kun oppbevarer epostadressen til kommunikasjon mellom deg og oss. Ingen andre har tilgang til våre lister. Du kan melde deg av listen; trykk HER og skriv avmelding nyhetsbrev i meldingsfeltet. No reply til denne avsenderadressen 

©2018 Faglig Forum for helse og sosialtjenesten. All rights reserved.