Hvis du ikke kan lese denne e-posten, kan du lese den online TRYKK HER

VELFERDSTEKNOLOGI - MESTRINGSTEKNOLOGI - KAP10
Quality Hotel Expo Fornebu, 1. - 2. desember 2022

PRESENTASJON AV NYE TEKNOLOGIER
NYE SPENNENDE PROSJEKT
NYE DANSKE ERFARINGER
FALLFOREBYGGING - PERSONVERN - INNOVASJONER

Kap.10 stiller de viktige spørsmålene; fra organisasjonen, fra brukerne og fra leverandørene.
Kapittelkonferansene presenterer siste nytt fra fagområdet, og Helsedirektoratet har gitt Faglig Forum stor annerkjennelse for den kunnskapsspredningen som skjer via kapittelkonferansene.
Vi håper du tar med deg sentrale medarbeidere til det vi kaller "state of the art" - konferansen, og som alltid vil gi deg en oppdatering om teknologier, bruksområder og andre erfaringer.. 

Vi har invitert mange kommuner i tillegg til Helsedirektoratet, som presenterer status for utvikling og erfaringer. Flere nye evalueringsrapporter vil bli lagt fram. Kapittelkonferansene har vokst fram som det ultimate møtested for kommuner som ønsker å lære, som ønsker å følge med, som ønsker å påvirke, -og bli påvirket for å bli best mulig. De mest sentrale leverandørene er med, og viser fram det siste av teknologier. Konferansens egenart er hvordan vi presenterer ny teknologi sammen med praktiske beskrivelser av nye teknologiske løsninger. Satelittsymposiumene gir deg nærkontakt med de viktigste produktene. Og du får best mulig beslutningsgrunnlag. Dette er en møteplass du MÅ være med på! Vi kaller den «state of the art», «high-end» eller «cutting edge». Uansett; Vi ønsker å vise fram det mest aktuelle for deg som er profesjonell yrkesutøver og/eller beslutningstaker. Og når vi benytter begreper «state of the art», så betyr det «det beste man kan få til med tidens mest moderne teknologi/ferdigheter.» 

Les mer

 

REHAB - 2022
Radisson Blu Royal Garden Hote
TRONDHEIM, 28. - 30. NOVEMBER 2022l

Rehabiliteringstjenesten er under press. Er ReHab-tjenestene en budsjettaper? Er tjenestene i ferd med å miste terreng? Er det politiske signalet at det er en reduksjon i tjenester og tilbud? Stå opp for rehabiliteringstjenesten ved å delta med faglige innspill, diskusjoner, poster eller en av de mange som utvider sitt nettverk.

Les mer

Faglig Forum
Pb. 1535 Vika
0117 Oslo
 
Telefon 23 11 45 00 / 90 16 30 16
http://www.fagligforum.no
post@fagligforum.no

Denne e-posten er sendt iht regler om epostmarkedsføring i ”Data Protection & marketing Legislation in Europe” og GDPR; Vår personvernspolicy er at vi kun oppbevarer epostadressen til kommunikasjon mellom deg og oss. Ingen andre har tilgang til våre lister. Du kan melde deg av listen; trykk HER og skriv avmelding nyhetsbrev i meldingsfeltet. No reply til denne avsenderadressen 

©2018 Faglig Forum for helse og sosialtjenesten. All rights reserved.