Hvis du ikke kan lese denne e-posten, kan du lese den online TRYKK HER


Vi gir betalingsutsettelse til januar 2023

KAPITTEL 10 KONFERANSEN
Quality Hotel Expo Fornebu, 1. - 2. desember

Kapittelkonferansene presenterer siste nytt fra fagområdet, og Helsedirektoratet har gitt Faglig Forum stor annerkjennelse for den kunnskapsspredningen som skjer via kapittelkonferansene.
Vi håper du tar med deg sentrale medarbeidere til det vi kaller "state of the art" - konferansen, og som alltid vil gi deg en oppdatering om teknologier, bruksområder og andre erfaringer.

Les mer

REHAB-2022
Radisson Blu Royal Garden, 28.-30. november

Rehabiliteringstjenesten er under press. Er ReHab-tjenestene en budsjettaper? Er tjenestene i ferd med å miste terreng? Er det politiske signalet at det er en reduksjon i tjenester og tilbud? Stå opp for rehabiliteringstjenesten ved å delta med faglige innspill, diskusjoner, poster eller en av de mange som utvider sitt nettverk.

Les mer

Faglig Forum
Pb. 1535 Vika
0117 Oslo
 
Telefon 23 11 45 00 / 90 16 30 16
http://www.fagligforum.no
post@fagligforum.no

Denne e-posten er sendt iht regler om epostmarkedsføring i ”Data Protection & marketing Legislation in Europe” og GDPR; Vår personvernspolicy er at vi kun oppbevarer epostadressen til kommunikasjon mellom deg og oss. Ingen andre har tilgang til våre lister. Du kan melde deg av listen; trykk HER og skriv avmelding nyhetsbrev i meldingsfeltet. No reply til denne avsenderadressen 

©2018 Faglig Forum for helse og sosialtjenesten. All rights reserved.