Hvis du ikke kan lese denne e-posten, kan du lese den online TRYKK HER


VURDERING OG TILDELING AV TJENESTER
Felix konferansesenter, Oslo/Aker Brygge, 17.-18. juni

MELD DEG PÅ I DAG!
Vi følger opp førsteversjonen av dette nye kurset om "vurdering, tildeling og oppfølging" av omsorgstjenester. Hva skal ligge til grunn for å få tjenester? Hvor mye skal hver enkelt søker motta? Når endre og justere?  Hvordan utvikle et individuelt tjenestetilbud?

Mer info

MESTRINGS- OG VELFERDSTEKNOLOGI - 2021
Quality Hotel Expo, Oslo/Fornebu, 14.-16. juni

MELD DEG PÅ I DAG!
Norges første kongress om teknologiske løsninger for omsorgstjenester arrangeres på Fornebu medio juni med superinteressante foredrag og utstilling av det siste nye innen ulike teknologier. Den viktigste møteplassen for alle som arbeider innen feltet!

Mer info

PSYKISK HELSE - 2021
Quality Hotel Expo, Oslo/Fornebu, 13. - 15. september

CALL FOR ABSTRACTS / POSTERS
Vi inviterer til den 10. kongressen i rekken, som har  etablert seg som møtestedet for alle som arbeider innen psykisk helsefeltet. Vi anmoder deg om å sende inn forslag til en presentasjon. 

Mer info

Faglig Forum
Pb. 1535 Vika
0117 Oslo
 
Telefon 23 11 45 00 / 90 16 30 16
http://www.fagligforum.no
post@fagligforum.no

Denne e-posten er sendt iht regler om epostmarkedsføring i ”Data Protection & marketing Legislation in Europe” og GDPR; Vår personvernspolicy er at vi kun oppbevarer epostadressen til kommunikasjon mellom deg og oss. Ingen andre har tilgang til våre lister. Du kan melde deg av listen; trykk HER og skriv avmelding nyhetsbrev i meldingsfeltet. No reply til denne avsenderadressen 

©2018 Faglig Forum for helse og sosialtjenesten. All rights reserved.