Laster Arrangementer

Hvordan finne fram?
Clarion Hotel Stavanger er et internasjonalt konferanse- event- og forretningshotell, som ligger midt i Stavanger by. Hotellet er plassert sentralt i forhold til Stavangers mange severdigheter, og ligger kun et steinkast fra Vågen med sitt yrende folkeliv, barer og spisesteder. Jernbanestasjonen ligger ca. 5 minutters gange fra hotellet. Fra Stavanger Lufthavn, Sola er det 15 km. Det går  flybuss, som stanser rett utenfor hotellet på forespørsel. Trenger du taxi kan du ringe 05141.


Om hotellet:
Hotellet ble nyrenovert i 2011 og har en klassisk stil  med fokus på kunst, musikk og design. Sammen skaper dette en helt spesiell stemning, og man kjenner seg vel når man entrer hoveddøren og møter ansatte som smiler med hjertet. Vi har en drøm om at du som gjest skal få en bedre livskvalitet av å komme til oss, og du skal oppleve, lukte, smake og leve atmosfæren av et hotell med sterk personlighet og særpreg.
I toppetasjen finnes en relax-avdeling med Jacuzzi og sauna. Det er gratis inngang for alle som bor på hotellet, og en unik utsikt over Stavanger sentrum og innseilingen til byen. Kitchen & Table er signert den kjente svenske superkokken Marcus Samuelsson, og gir deg mat inspirert av Manhattan – og Stavanger. Her finner du også Clarion Living Room, hvor vi sørger for at du får oppleve blant annet live musikk, DJ, vinquiz eller sushi-kurs. Vi vet hvor viktig det er med en god natts søvn både før og etter en lang dag. Alle våre rom har deilige senger fra Duxiana, ekstra lange bomullsdyner og puter som man kan drukne i.

I tillegg har vi selvfølgelig gratis wifi, hårtørker, strykejern- og brett, vannkoker og 24 timers room service. På våre 40 tommers LED-TV gir vi deg et bredt utvalg av tv- kanaler og filmer, samt alt du ønsker deg av Premier League, også dette inkludert i romprisen. Alle rom, bortsett fra handicaptilpassede rom, har også eget skrivebord med god plass til å jobbe. Alle våre rom er doble, og majoriteten av sengene er Queen Size, men vi har også rom med to separate senger ved siden av hverandre. Vi har to forskjellige superiorrom. Den ene varianten er romsligere enn de andre, og passer godt for deg som skal tilbringe flere netter hos oss. De andre byr på byens flotteste utsikt. De luxe rommene er enda større enn våre superiorrom. Sengen er av King Size-størrelse, og har samme utstyr som superiorrom. Hotellet har også noen suiter.

Share This Post, Choose Your Platform!