Hvis du ikke kan lese denne e-posten, kan du lese den online TRYKK HER


NORGES FØRSTE KONGRESS OM
MESTRINGS- OG VELFERDSTEKNOLOGI
Quality Hotel Expo, Fornebu/Oslo, 17.-19. juni 

MELD DEG PÅ I DAG!
Vi mobiliserer for velferdsteknologi!
Etter mange år med kapittelkonferanser introduserer vi nå den første kongressen om velferdsteknologi - hvor "state of the art" vil være en gjennomgående tråd hvor det siste nye av praktisk og teoretisk kunnskap møter tilgjengelig teknologi. Kongressen representerer status for fagfeltet og gir deg som deltaker innsikt i nåtid og fremtid. Kongressen retter seg mot alle som arbeider med mestrings- og velferdsteknologi, uavhengig av hvor langt en har kommet i lokale prosesser. Her lærer du av kollegaer, og ønsker du å presentere egne erfaringer, er det fortsatt plass i noen av parallellsesjonene. Send oss en mail eller ring inn ditt budskap til telefon 90163016.
Vi forutsetter (tror) at samfunnets restriksjoner overfor Coronaviruset er opphørt, og at kongressen går som planlagt. Vår beslutning tas primo mai, og ingen vil få tilsendt faktura før endelig beslutning. Meld deg derfor på i dag, og inviter gjerne med rådmann, ordfører og lokale politikere.

MER INFO HER

Faglig Forum
Pb. 1535 Vika
0117 Oslo
 
Telefon 23 11 45 00 / 90 16 30 16
http://www.fagligforum.no
post@fagligforum.no

Denne e-posten er sendt iht regler om epostmarkedsføring i ”Data Protection & marketing Legislation in Europe” og GDPR; Vår personvernspolicy er at vi kun oppbevarer epostadressen til kommunikasjon mellom deg og oss. Ingen andre har tilgang til våre lister. Du kan melde deg av listen; trykk HER og skriv avmelding nyhetsbrev i meldingsfeltet. No reply til denne avsenderadressen 

©2018 Faglig Forum for helse og sosialtjenesten. All rights reserved.