Laster Arrangementer

I Norge bor det 1,1 mill. barn. De er i barnehage, skole, fritidsaktiviteter og hjelpetjenester. Noen møter politi og rettssystem. Hvordan vet vi at disse systemene oppleves trygge og nyttige for barn?
I denne konferansen gir barn og unge klare råd til oppvekstfeltet og går i dialog med fagfolk og politikere. Kan Norge bli det første landet i verden der barn vet at de kan stole på voksne og kan snakke trygt? Og der voksne kan bestemme klokt og i samarbeid med dem?

Barn har egne menneskerettigheter. For 18 år siden ble de del av norsk lov. Fire av rettighetene forklarer hva voksne må gjøre før de kan vurdere hva som er til det beste for barn. De gjelder for alle handlinger og avgjørelser som angår barn. Disse rettighetene presenteres i konferansen. Hvordan kan de hjelpe kommunene til å gjøre barnehage, skole og hjelpetjenester tryggere og mer effektive for barn?

På konferansen samles oppvekstdirektører, tjenesteledere, fagfolk, politikere, forskere og representanter for myndighetene. Vi får høre mange eksempler på hvordan kommuner får det til i praksis. I dialoger mellom unge, fagfolk og politikere løftes spørsmål blant annet om:

  • Hva skal til for å snakke trygt, sett fra barn og fra juss sin side?
  • Hvordan må offentlige tjenester rigges for at barn kan snakke trygt?
  • Hvordan samarbeide klokt med barn og foreldre?
  • Hva er godt tverrfaglig samarbeid, sett fra barn?
  • Hvordan møte barn når barn forteller om vold eller overgrep?
  • Hvordan måle det riktige, sett fra barn?
  • Hvordan møte barn som utfordrer?
  • Hvordan kan utdanningene sikre barns rettigheter?

Forandringsfabrikken Kunnskapssenter har i mer enn 10 år gjort dybdeundersøkelser der over 12 000 barn og unge har delt erfaringer og gitt råd om sine møter med barnehager, skole, psykiske helsetjenester, barnevern og rettssystem. Barn og unge som deltar i undersøkelsene inviteres til å presentere de oppsummerte svarene. De kalles proffer. Se mer www.forandringsfabrikken.no
Som ansvarlig arrangør vil vi følge de til enhver tid gjeldende retningslinjer som bestemmes av myndighetene, smittevernloven og praktisk tilrettelegging iht disse. Og vi håper at Covid-19 snart er ute fra vårt vokabular!
Velkommen til to viktige, spennende dager.  DEL GJERNE DENNE INFORMASJONEN VIDERE.  TAKK! 

Målgruppe:
Alle som arbeider innen oppvekstfeltet eller som har arbeidsoppgaver knyttet til barn og ungdom.

Tid og sted: 14. – 15. mars 2022

Sted: Felix konferansesenter, Aker Brygge

Les mer om konferansestedet: TRYKK HER

Deltakeravgift: kr. 2.950,-
Deltakeravgiften inkluderer lunsj og kaffe/te begge dager, elektronisk dokumentasjon og evt. annet materiell.

Hotell: (angi riktig hotellnummer i påmeldingsskjemaet)
1. Scandic Solli

Enkelt rom m/ frokost:   Nkr. 1.520,-
Dobbelt rom m/ frokost  Nkr.  1.200,-

2. Thon Vika Atrium hotel
Enkelt rom m/ frokost:   Nkr. 1.500,-
Dobbelt rom m/ frokost  Nkr.  1.250,-

Vi tar forbehold om enkelte justeringer av hotellprisene innen 15.12. 2021

Middag: (angi riktig dag i påmeldingsskjemaet)
Ved dette arrangementet serveres det ikke felles middag

Påmeldingsfrist: 21. januar 2022
Faktura kan sendes ut nå for å bli belastet 2021-budsjettet. Gi beskjed

Påmelding:
Benytt vår elektroniske påmeldingsslipp. Du vil få en umiddelbar elektronisk bekreftelse, som kun er bekreftelse på at du har sendt din påmelding. Den offisielle bekreftelsen kommer så snart vi har nok påmeldte til arrangementet, senest ved påmeldingsfristen. Ikke kjøp billetter før du har fått endelig bekreftelse fra oss. Ring oss gjerne for å sjekke ut hvis du begynner å bli utålmodig. Vårt telefonnummer er 23 11 45 00 eller 90 16 30 16.

Innbetaling og bekreftelse:
Faktura og kortfattet informasjon sendes pr mail eller post.
Bekreftelse oversendes fortløpende hver fredag på mail, første gang 10. desember

Kjøp aldri billetter o.l. før du får en dedikert bekreftelse fra oss!

Avbestilling:
Du kan avbestille din påmelding når som helst eller overlate plassen til en arbeidskollega. Vær imidlertid oppmerksom på følgende avbestillingsgebyr (gjelder ikke når en arbeidskollega deltar i stedet);
< 21 dager  > 10 dager før arrangementsdato; kr. 250,-
=10 dager > 7 dager; kr. 600,-
=7 dager > 2 dager; kr. 1000,-
= 2 dager eller ikke fremmøte; ingen refusjon/krav om betaling
I tillegg eventuelle hotellkostnader og bestilte billetter

Elektronisk dokumentasjon:
Alle deltakere får direkte tilgang til presentasjonene i «sann-tid» på sin laptop, nettbrett, smarttelefon eller annet elektronisk medium. Dagen før konferansen vil du få tilsendt egen nettadresse med brukernavn og passord. Her finner du program, deltakerliste, deltakerbevis og annen relevant informasjon.

Forbehold:
Arrangementet vil bli gjennomført forutsatt nok påmeldte. Kjøp derfor ikke billett før du får en endelig bekreftelse fra Faglig Forum.

Prioritet:
Ved overtegning prioriteres påmeldingene i mottatt rekkefølge.

Billettbestilling:
Tog, ferge- eller flybilletter kan bestilles gjennom Berg Hansen reisebyrå på Jessheim. De vil fremskaffe de billigste billettene til deg.
Telefon: 63 94 27 80 Telefaks: 63 97 34 91
Epost: jessheim@berg-hansen.no

Rutetider
Her finner du noen mulige transportører til Faglig Forum arrangement;

TRYKK HER  SAS
TRYKK HER  WIDERØE
TRYKK HER  NORWEGIAN
TRYKK HER  VY

Deltakerbevis:
Alle deltakere får godkjent deltakerbevis med påført antall timer. Deltakerbeviset finner du på eget nettsted etter arrangementet.

Elektronisk dokumentasjon
Alle deltakere vil få oppgitt en egen nettadresse, brukernavn og passord ved oppstart av konferansen. Her vil du i sanntid kunne følge forelesernes presentasjon på eget nettbrett (med forbehold for noen presentasjoner).
Som deltaker vil du motta en E-bok noen dager før arrangementet, hvor du finner all aktuell informasjon, lenker til aktuelle dokument og litteratur, mm. Etter konferansen vil du motta E-boka fullt oppdatert med alt som ble presentert under konferansen!

Virtuell utstilling:
Ingen utstilling

Organisasjon
Kurset arrangeres av Forandringsfabrikken i samarbeid med Faglig Forum for helse- og sosialtjenesten.
Faglig Forum A/S er teknisk arrangør eller såkalt PCO.

Trenger du hjelp til å planlegge, organisere og gjennomføre kurs eller konferanser, kan du kontakte Faglig Forum i telefon 23 11 45 00 eller sende en mail til post@fagligforum.no

Personvern
Vi har utarbeidet er personvernerklæring som inneholder informasjon om dine rettigheter ved lagring av personopplysninger gjennom et kundeforhold hos Faglig Forum, og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger i henhold til gjeldende personvernlovgivning. Vi oppbevarer dine personopplysningene som du gir oss gjennom innsendt påmeldingsskjema eller via epost eller telefon. Denne informasjonen er navn, tittel, arbeidssted, adresse, e-postadresse og mobilnummer. I tillegg informasjon om hotellbestilling, middagsbestilling og evt. annet. Ingen andre vil få tilgang til denne informasjonen. Du kan når som helst be om å bli slettet fra våre lister.
Du kan lese vår personvernerklæring; TRYKK HER

 

Program kommer i løpet av noen dager

1Firma informasjon
2Deltakere
3Annen info - Send
Navn på evt. person som skal anvise faktura
Hvis du vet dette-Fyll inn