Laster Arrangementer

Personlighetsforstyrrelser dreier seg om uhensiktsmessige personlighetstrekk, som enten fører til alvorlige og uheldige konsekvenser for arbeidsliv, familiær/ sosial tilpasning og/ eller subjektive (psykiske) helseplager. Et sentralt tegn er at personen framstår som rigid, med mangel på fleksibilitet som ofte er nødvendig for å kunne omgås ulike typer mennesker i forskjellige situasjoner. Dette gjør at personen kan være lite åpen og tilpasningsdyktig i forhold livets skiftende utfordringer og krav. Personlighetsforstyrrelser er ikke nødvendigvis forbundet med subjektivt ubehag, og ikke sjelden er det omgivelsene (partner, arbeidsgiver, omgangskrets) som oppfatter at personen har et problem. Dette kurset vil gi en innføring i hva som menes med begrepet personlighetsforstyrrelser og gi deg en oversikt over hvordan denne lidelsen blir forstått fra et kognitivt atferdsterapeutisk perspektiv. Men også hvordan disse kan behandles ved bruk av kognitiv terapi. Kurset vil veksle mellom teoretisk undervisning, kliniske vignetter og øvelser.

Kursholder er Roger Hagen. Han er professor i klinisk psykologi ved Institutt ved psykologi på NTNU. Han er tilknyttet Trondheimsgruppen, som har et fokus på hva som virker i behandlingen av psykiske lidelser. Roger Hagen har skrevet flere bøker og utallige forskningsartikler i bruk av kognitiv og metakognitiv terapi og er kjent for å være en engasjerende underviser oforeleser. Vi garanterer gode opplevelser!

GI BESKJED TIL DINE KOLLEGAER OM DETTE KURSET. TAKK!

Målgruppe:
Alle som arbeider innen psykisk helsefeltet, enten i kommunehelsetjenesten eller i spesialisthelsetjenesten, og som ønsker kunnskap om kognitive behandlingsmetoder overfor mennesker med et avhengighetsproblem. Ansatte innen den offentlige eller private rusomsorgen eller andre med ønske om nye behandlingsprinsipper.

Faktaark: TRYKK HER

Tid og sted: 17. – 18. juni 2019

Sted: Oslo/Fornebu:  Quality Hotel Expo

Les mer om konferansestedet: TRYKK HER

Deltakeravgift: kr. 3.620,-
Deltakeravgiften inkluderer lunsj og kaffe/te alle dager, dokumentasjon og evt. annet materiell.

Hotell: (angi riktig hotellnummer i påmeldingsskjemaet)
1. Quality Hotel Expo

Enkelt rom m/ frokost:   Nkr. 1.480,-
Dobbelt rom m/ frokost  Nkr.  1.025,-

Påmeldingsfrist: 12. mai

Påmelding:
Benytt vår elektroniske påmeldingsslipp. Du vil få en umiddelbar elektronisk bekreftelse, som kun er bekreftelse på at du har sendt din påmelding. Den offisielle bekreftelsen kommer så snart vi har nok påmeldte til arrangementet, senest ved påmeldingsfristen. Ikke kjøp billetter før du har fått endelig bekreftelse fra oss. Ring oss gjerne for å sjekke ut hvis du begynner å bli utålmodig. Vårt telefonnummer er 23 11 45 00 eller 90 16 30 16.

Innbetaling og bekreftelse:
Faktura og kortfattet informasjon sendes pr mail eller post.
Bekreftelse oversendes fortløpende hver fredag på mail, første gang etter påmeldingsfristens utløp.

Kjøp aldri billetter o.l. før du får en dedikert bekreftelse fra oss!

Avbestilling:
Du kan avbestille din påmelding når som helst eller overlate plassen til en arbeidskollega. Vær imidlertid oppmerksom på følgende avbestillingsgebyr (gjelder ikke når en arbeidskollega deltar i stedet);
< 21 dager  > 10 dager før arrangementsdato; kr. 250,-
=10 dager > 7 dager; kr. 600,-
=7 dager > 2 dager; kr. 1000,-
= 2 dager eller ikke fremmøte; ingen refusjon/krav om betaling
I tillegg eventuelle hotellkostnader og bestilte billetter

Elektronisk dokumentasjon:
Alle deltakere får direkte tilgang til presentasjonene i «sann-tid» på sin laptop, nettbrett, smarttelefon eller annet elektronisk medium. Dagen før konferansen vil du få tilsendt egen nettadresse med brukernavn og passord. Her finner du program, deltakerliste, deltakerbevis og annen relevant informasjon.

Forbehold:
Arrangementet vil bli gjennomført forutsatt nok påmeldte. Kjøp derfor ikke billett før du får en endelig bekreftelse fra Faglig Forum.

Prioritet:
Ved overtegning prioriteres påmeldingene i mottatt rekkefølge.

Billettbestilling:
Tog, ferge- eller flybilletter kan bestilles gjennom Berg Hansen reisebyrå på Jessheim. De vil fremskaffe de billigste billettene til deg.
Telefon: 63 94 27 80 Telefaks: 63 97 34 91
Epost: jessheim@berg-hansen.no

Rutetider
Her finner du noen mulige transportører til Faglig Forum arrangement;

TRYKK HER  SAS
TRYKK HER  WIDERØE
TRYKK HER  NORWEGIAN
TRYKK HER  NSB

Deltakerbevis:
Alle deltakere får godkjent deltakerbevis med påført antall timer. Deltakerbeviset finner du på eget nettsted etter arrangementet.

Elektronisk dokumentasjon
Alle deltakere vil få oppgitt en egen nettadresse, brukernavn og passord ved oppstart av konferansen. Her vil du i sanntid kunne følge forelesernes presentasjon på eget nettbrett (med forbehold for noen presentasjoner).
Som deltaker vil du motta en E-bok noen dager før arrangementet, hvor du finner all aktuell informasjon, lenker til aktuelle dokument og litteratur, mm. Etter konferansen vil du motta E-boka fullt oppdatert med alt som ble presentert under konferansen!

Virtuell utstilling:  

Organisasjon
Kurset arrangeres av Faglig Forum for helse- og sosialtjenesten.
Faglig Forum A/S er teknisk arrangør eller såkalt PCO.

Trenger du hjelp til å planlegge, organisere og gjennomføre kurs eller konferanser, kan du kontakte Faglig Forum i telefon 23 11 45 00 eller sende en mail til post@fagligforum.no

Personvern
Vi har utarbeidet er personvernerklæring som inneholder informasjon om dine rettigheter ved lagring av personopplysninger gjennom et kundeforhold hos Faglig Forum, og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger i henhold til gjeldende personvernlovgivning. Vi oppbevarer dine personopplysningene som du gir oss gjennom innsendt påmeldingsskjema eller via epost eller telefon. Denne informasjonen er navn, tittel, arbeidssted, adresse, e-postadresse og mobilnummer. I tillegg informasjon om hotellbestilling, middagsbestilling og evt. annet. Ingen andre vil få tilgang til denne informasjonen. Du kan når som helst be om å bli slettet fra våre lister.
Du kan lese vår personvernerklæring; TRYKK HER

Mandag, 17. juni

Kursleder; Jan Bølstad
Foreleser; Professor og spesialist i klinisk voksenpsykologi, Roger Hagen, Psykologisk institutt, NTNU

Kl. 09.30 – 10.00 Registrering. Kaffe/te.
Følgende punkter gjennomgås:

  • Hva er personlighetsforstyrrelser
  • Hva kjennetegner de ulike typer av personlighetsforstyrrelser?
  • Skjema og levereglers betydning for dannelse av personlighetsforstyrrelser
  • Hvilke spesifikke skjema og leveregler karakteriserer de ulike typer av personlighetsforstyrrelser?


Tirsdag, 18. juni

Kl. 09:00 – 16:00
Følgende punkter gjennomgås:

  • Skjema og leveregler, fortsetter
  • Vurderingsinstrumenter knyttet til personlighetsforstyrrelser
  • Bruken av grunnleggende og spesifikke kognitiv-atferdsterapeutiske teknikker i behandlingen av personlighetsforstyrrelser.

Kl. 10.30 – 11.00 Kaffe/te
Kl. 12.00 – 13.00 Lunsj
Kl. 16.00              Avslutning

1Firma informasjon
2Deltakere
3Annen info - Send
Navn på evt. person som skal anvise faktura
Hvis du vet dette-Fyll inn